Aydın Başkan Apaydın'dan Şehit Ailesine Anlamlı Hediye - Son Dakika
Güncel

Aydın Başkan Apaydın'dan Şehit Ailesine Anlamlı Hediye

Aydın Başkan Apaydın\'dan Şehit Ailesine Anlamlı Hediye

Başkan Apaydın'dan şehit ailesine anlamlı hediyeAydın'ın Bozdoğan İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, 1995 yılında şehit düşen piyade eri Ercan Menderes'in mezarını yaptırdı.

18.03.2016 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Apaydın'dan şehit ailesine anlamlı hediye

Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, 1995 yılında şehit düşen piyade eri Ercan Menderes'in mezarını yaptırdı.

Görev yaptığı Tunceli'nin Hozat İlçesi Yenibas Mevkii'nde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen 8 aylık piyade eri Ercan Menderes'in Bozdoğan'ın kırsal Altıntaş Mahallesi'ndeki mezarı Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın tarafından yaptırıldı. Mevlitler okunarak lokma hayrının yapıldığı şehitlikteki törene Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Yaşar Görmez, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayel, şehit erin anne ve babası Nazmi Menderes ile Fadime Menderes katıldı.

Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, vatanı canları ve kanları pahasıyla koruyan şehitler için yapılanların az olduğunu belirterek, "Sadece burası değil diğer şehitlerimizin de mezarlarını bakıma alarak düzenlemeye başladık. Bu anlamlı günde şehidimizi dualarla andık" dedi.

Törende duygulu anlar yaşayan şehit babası Nazmi Menderes (78) ise oğlunun mezarını yaptıran Belediye Başkanı Apaydın'a teşekkür ederek, "Ben de yaptırmak istiyordum ama böyle güzelini yaptıramazdım. Şehidime yakışan bir şekilde yaptırdınız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Başkan Apaydın'dan Şehit Ailesine Anlamlı Hediye - Son Dakika


Advertisement