Aydın Belediyesi Köylerdeki Çöp Havzalarını Temizliyor - Son Dakika
Yerel

Aydın Belediyesi Köylerdeki Çöp Havzalarını Temizliyor

Aydın Belediyesi Köylerdeki Çöp Havzalarını Temizliyor

Aydın Belediyesi, muhtarlardan gelen talepler üzerine köylerin yıllardır çözüm beklediği çöp havzaları konusunda çalışmalara başladı.

12.06.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediyesi, muhtarlardan gelen talepler üzerine köylerin yıllardır çözüm beklediği çöp havzaları konusunda çalışmalara başladı.

Aydın Belediyesi tarafından merkez köylerde yürütülen çöp temizliği çalışmaları devam ediyor.

Köylerin çöp sorunun giderilmesinin yanında onlarca yıldır çöplerin biriktirildiği, doğal yaşam alanı içerisindeki çöp havzaları da temizlenerek tekrar çevreye kazandırılıyor.

Aydın Belediyesi'nin köylere getirdiği çöp toplama hizmetinden

büyük memnuniyet duyduklarını belirten köy muhtarları, özellikle çöp havzalarının da temizlenerek ortadan kaldırılmasıyla çevreye verilen zararında asgariye inmeye başladığını kaydediyorlar.

Son olarak Merkez İmamköy'de ormanlık alan içinde uzun yıllardır çöp depolama alanı olarak kullanılan dere yatağının temizleme çalışmalarını Aydın Belediyesi Temizlik İşleri eski Müdürü İbrahim Gürdal ve göreve yeni atanan Müdür Zafer Uçar ile birlikte takip eden İmamköy Muhtarı Celal Ece,Aydın'ın köylerinde bugüne değin görülmemiş bir hizmetin ayaklarına getirildiğini belirtti.

Muhtar Celal Ece," Köyümüzün hemen yanı başındaki bu dere yatağı neredeyse 15 yıldır atılan çöplerle büyük bir çöp havzası haline geldi. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun merkez köylere hizmet getirmeye başlamasının ardından köyümüzdeki çöplerin toplanmasının yanı sıra çevreyi ve insan sağlığını tehdit eden bu çöp havzasının da ortadan kaldırılması takdir edilecek bir hizmettir. Köyümüzdeki tüm vatandaşlarımız verilen hizmetten son derece memnun. Bizler böylesi bir hizmeti hiç görmemiştik. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Aydın Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Belediyesi Köylerdeki Çöp Havzalarını Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement