Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, 23 Nisan'ı Kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, 23 Nisan\'ı Kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

22.04.2014 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çerçioğlu, mesajında; "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bağımsızlık mücadelesi içinde, Millet iradesinin hayat bulduğu TBMM'nin kuruluşu olan 23 Nisan 1920 tarihinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından aynı zamanda çocuklarımız adına bayram olarak belirlenmesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğu güvenin en önemli ifadesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza duyduğu güvenin çok daha anlamlı hale gelmesi, çocuklarımızın çağdaş eğitim ile sosyal ve kültürel pek çok imkandan yararlanabildiği bir ortamı yurt çapında tesis etmekten geçmektedir. Bu hepimizin görevi ve ortak amacı olmalıdır" ifadelerine yer verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın farklı kültür ve ülkelerden çocukların katılımları ile evrensel bir anlam kazandığına işaret eden Çerçioğlu, " Gelecekte ülkelerine ve dünyaya yön verecek çocukların, barış ve kardeşlik temelinde kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, farklı kültürlerin ortak bir dilde buluşmasını ve birbirlerini tanımalarını sağlamaktadır.

Ulusumuz ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 94.ncü kuruluş yıldönümünü kutluyor; bu gurur günlerini bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement