Aydın Büyükşehirden Kadınlar Gününe Özel Konser - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehirden Kadınlar Gününe Özel Konser

Aydın Büyükşehirden Kadınlar Gününe Özel Konser

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle verdiği “Kadının Türküsü” konseri, türkü sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

08.03.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle verdiği "Kadının Türküsü" konseri, türkü sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda şef Özcan Yılmaz yönetiminde gerçekleşen konsere, Aydınlılar yoğun ilgi gösterdi. Gecede program sunucusu erkekleri ayağa kaldırarak kadınları alkışlatırken, Koroda görevli ses sanatçısı Aydınlı çiftçi Alaattin Güngör'ün seslendirdiği Aydın Türküsü büyük alkış aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, geceye katılanlara birbirinden güzel yirmiyedi eser seslendirdi. Konsere büyük ilgi gösteren ve salonu dolduran Aydınlılar zaman zaman türkülere eşlik ederken, koro performansıyla beğeni topladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya verdiği değerden mutlu olduklarını söyleyen Koro Şefi Özcan Yılmaz, "Biz kadına şiddetin her zaman karşısındayız. Biz kadınlara olan sevgimizi türkülerle dile getiriyoruz. Bu anlamlı günde kadınlarımıza özel bir konser gerçekleştirdik. Sanata ve sanatçıya büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Nazilli'den gelen bir bayan izleyici Şef Özcan Yılmaz'dan kadınlar gününe özel bir şarkı daha istedi. Şef Özcan Yılmaz tokat yöresinden bir türküyle izleyicilerin isteklerini geri çevirmedi. Konser, Konservatuar Şube Müdür Vekili Serkan Fırtına'nın şef Özcan Yılmaz'a koro adına çiçek takdimiyle sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehirden Kadınlar Gününe Özel Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement