Aydın'da Bir Garip Ölüm Olayı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Bir Garip Ölüm Olayı

Aydın\'da Bir Garip Ölüm Olayı

Aydın Merkez Dalama Beldesi’nde bulunan özürlü bakımevinde kalan 79 yaşındaki bir kadın bakımevinin bahçesindeki su kuyusunda feci şekilde hayatını kaybetti.

26.03.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Merkez Dalama Beldesi'nde bulunan özürlü bakımevinde kalan 79 yaşındaki bir kadın bakımevinin bahçesindeki su kuyusunda feci şekilde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden 79 yaşındaki Zehra Demirci'nin yakınları sürekli gözetim altında tutulması gereken bir özürlünün bakımevinde bu şekilde hayatını kaybetmesine anlam vermediklerini belirterek ilgililerden şikayetçi olacaklarını belirttiler.

Olay önceki gün akşam saatlerinde 32 engellinin yaşadığı ve 6 dönüm alan üzerine kurulu Dalama Bakımevi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alzheimer rahatsızlığı bulunan 79 yaşındaki Zehra Demirci'nin akşam yemeğinden sonra bakımevinde olmadığı anlaşılınca görevliler yaşlı kadını aramaya başladı. Çevrede bulunamayınca şehir merkezinde de aranan yaşlı kadını bulamayan görevliler ve çevredekiler daha sonra bakım merkezinin bahçesinde aradılar. Yapılan arama sonucu yaşlı kadının bakımevi bahçesinde yeni açılmakta olan artezyen kuyusunun yanındaki çamurlu su dolu yaklaşık 2 metre derinliğindeki kuyuda cesedi bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda, ölümü şüpheli bulunan Zehra Demirci yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Bakımevi yetkilileri yaşanan olaydan dolayı üzüntülü olduklarını ancak, soruşturma aşamasında olduğu için konuyla ilgili açıklama yapamayacaklarını belirttiler.

İki oğlan ve bir kız çocuğu bulunan yaşlı kadının ölümü beldede üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Bir Garip Ölüm Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement