Aydın'da Çocuğun Şüpheli Ölümü - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Çocuğun Şüpheli Ölümü

Aydın\'da Çocuğun Şüpheli Ölümü

Aydın Valiliği'nden açıklama: "Bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, her hangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır"

16.04.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valiliği, İmamköy'de kullanılmayan bir evde yaralı halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren 3 yaşındaki çocuğun, "düşmesi sonucu yaşamını yitirdiğinin otopside ortaya çıktığını" açıkladı.

Aydın Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Caner Çetik'in ölümüyle ilgili bazı basın yayın organlarındaki haberlerde yanlış bilgilerin yer aldığı bildirildi.

Çocuğun ölümü ile ilgili soruşturmanın yürütüldüğü bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşmesi sonucu kaza ile öldüğü, her hangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öte yandan Caner Çetik'in geçen hafta sonu sünnet olduğu öğrenildi.

Olay

Gölcük mahallesinde oturan Caner Çeltik, mahallelerinde bulunan boş bir evin banyosunda, kendinden geçmiş ve üzeri kanlı şekilde bulunmuş, olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansıyla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Caner yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da Çocuğun Şüpheli Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement