Aydın'da Fırtına Çatı Uçurdu, Meyveler Dibine Döküldü - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Fırtına Çatı Uçurdu, Meyveler Dibine Döküldü

Aydın\'da Fırtına Çatı Uçurdu, Meyveler Dibine Döküldü

Aydın’da akşam saatlerinde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

06.08.2015 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da akşam saatlerinde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Efeler İlçesi Umurlu Kanyaşı Mahallesi'nde bir ev eklentisindeki hızar atölyesinin çatısı uçtu. Bölgede ağaçlar devrildi, elektrik telleri koptu ve meyve sezonunda olan pek çok ağaçtaki meyveler dibine döküldü.

Akşam saatlerinde il genelinde başlayan fırtına pek çok yerde küçük çaplı maddi hasara neden olurken, fırtına etkisini en fazla Umurlu mahallesinde gösterdi. Kanyaşı'da Ramazan Arıkan'a ait ev yanında bulunan hızar atölyesinin çatısı büyük bir gürültü ile uçtu. Fırtınada uçup yere çöken çatının altında kimsenin kalmaması teselli kaynağı olurken, bölgede devrilen ağaçların elektrik tellerini koparması nedeniyle elektrikler kesildi. Tarım ürünlerinin yere dökülmesi dolayısıyla da çiftçinin ciddi miktarda zarara uğradığı belirtildi.

Öte yandan bölgeye elektriklerin bir an önce verilebilmesi için AYDEM ekiplerinin çalışmalarına devem ettiği belirtildi. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların yarın akşama kadar fırtına ve yıldırım ve sağnak yağışa karşı tedbirli olmalarını tavsiye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Fırtına Çatı Uçurdu, Meyveler Dibine Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement