Aydın'da İlk Toplulaştırma Paydaş Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da İlk Toplulaştırma Paydaş Toplantısı Yapıldı

Aydın\'da İlk Toplulaştırma Paydaş Toplantısı Yapıldı

Aydın’da ilk defa ‘Toplulaştırma Paydaş Toplantısı’ adı verilen ve kurumlar arası diyalogların gelişmesi amaçlanan bir toplantı düzenlendi.

21.05.2015 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da ilk defa 'Toplulaştırma Paydaş Toplantısı' adı verilen ve kurumlar arası diyalogların gelişmesi amaçlanan bir toplantı düzenlendi.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Çine Ovası Arazi Toplulaştırma Projesi'nde paydaş kurumların katılımıyla toplulaştırma bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplulaştırmanın önemi ve Aydın'da yapılan toplulaştırma projeleri hakkında teknik bilgilerin verildiği toplantıya, Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan,Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan, Tarımsal Altyapı ve Arazi değerlendirme Şube Müdürü Abdullah Uğur Çatlı ve paydaş kurum temsilcileri katıldı.

Çine Ovası Arazi Toplulaştırma Projesi sahası içerisinde yatırım yapan ve yatırım talepleri bulunan ve paydaş yatırımcı kurumlar bilgilendirme toplantısında istek ve şikayetlerini belirtti. Paydaş kurumların temsilcileri tarafından proje sahası içerisinde yapımına devam edilen ya da yapılması planlanan projeleri hakkında bilgiler verilirken tüm paydaş kurumlardan yatırımlarına ait alınan bilgiler toplulaştırma projesi kapsamında değerlendirileceği ifade edildi. Toplantının son bölümünde katılımcıların soruları alınarak ilgili paydaş kurumlar tarafından cevaplandırılması sağlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da İlk Toplulaştırma Paydaş Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement