Aydın'da Jandarmadan 08 Mart'ta Kadınlara Anlamlı Karşılama - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Jandarmadan 08 Mart'ta Kadınlara Anlamlı Karşılama

Aydın\'da Jandarmadan 08 Mart\'ta Kadınlara Anlamlı Karşılama

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nda bağlı Jandarma Trafik Timleri, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bayan sürücü ve yolculara çeşitli hediyelerle jest yaptı.

08.03.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nda bağlı Jandarma Trafik Timleri, 0 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bayan sürücü ve yolculara çeşitli hediyelerle jest yaptı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı olarak Efeler ilçesinde görevli Jandarma Trafik Timleri, kadınların gününü kadınlara özel hediyelerle kutladı. Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Trafik Timleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadın sürücüler ile kontrol ettikleri araçların içerisinde seyahat etmekte olan kadın yolcular ile erkek sürücülerin eşlerine kadınlara özel hediyeler takdim etti. Sürücüler, kendilerini durduran Jandarma Trafik Timlerine ehliyet ve ruhsat uzatmaya hazırlandığı sırada, araç içerisine uzatılan hediyeler ile kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Jandarma Trafik Timleri, Aydın merkez Işıklı köyü, Aydın- Yenipazar karayolu ve Dalama beldesi girişinde durdurdukları araçların kadın sürücüleri ile araçların içerisinde yolcu olarak bulunan kadınlara sürpriz yaparak makyaj aynası, cep telefonu çantası ve anahtarlık gibi hediyeler uzattı. Kadın sürücüler ve araç içerisindeki kadın yolcular Jandarma timlerinin Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun sözleri ile büyük mutluluk yaşadı.

Kadın sürücüler ise, kendilerine uzatılan hediyeleri almalarına müteakiben hediyelerden dolayı ekiplere teşekkür etti. Uygulamalar esnasında Jandarma Trafik Timleri, kadın sürücülere hem Kadınlar Günü hem de Jandarmanın 175. Kuruluş Yıldönümüne yönelik mesajlar vererek, trafikte uyulması gereken hız ihlali, emniyet kemeri takılması, cep telefonu kullanımı konularında bilgilendirerek, insan hayatı için hayati öneme haiz trafik kurallarını da hatırlattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Jandarmadan 08 Mart'ta Kadınlara Anlamlı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement