Aydın'da "Kalite Bizim İşimiz" Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Aydın'da "Kalite Bizim İşimiz" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Aydın\'da "Kalite Bizim İşimiz" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından performans değerlendirmesine yönelik geliştirilen “Kalite Bizim İşimiz” çalışmasında başarı gösteren okul ve öğretmenler ödüllendirdi.

10.06.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından performans değerlendirmesine yönelik geliştirilen "Kalite Bizim İşimiz" çalışmasında başarı gösteren okul ve öğretmenler ödüllendirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Meandros salonunda yapılan törene Vali Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürler ve Öğretmenler katıldı. Derece alan okul ekiplerinin katıldığı ödül töreninde "Kalite Bizim İşimiz" çalışması 2014/2015 eğitim öğretim yılı bireysel ve kurum performansında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, sadece akademik başarı ile değerlendirilen "İyi Okul" kavramı yerine okulun her yönüyle değerlendirildiği "Kaliteli Okul" algısı oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Yönetim süreçlerinde sadece akademik başarıya odaklanma yerine, iç ve dış paydaşlarla iş birliği içerisinde, insan kaynakları gelişimine ve doğru yönetilmesine inanan, nitelikli ve öncelikli projeler gerçekleştiren, fiziki donanım ihtiyaçlarını çağa uygun, eksiksiz ve zamanında temin eden bir eğitim anlayışını gerçekleştirme çabasındasındayız. 'Kalite Bizim İşimiz' Çalışması ile Ortak yönetim anlayışı ile kurum standartları oluşturmak, Belirlenen kriterlerin gerçekleşme düzeyine göre okul ve öğretmen performansının ölçülmesi, Sadece akademik başarı ile değerlendirilen 'İyi Okul' kavramı yerine okulun her yönüyle değerlendirildiği 'Kaliteli Okul' algısı oluşturmak amaçlanmıştır. Çalışmasına inanarak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren değerli okul yöneticilerimizi ve Kalite Bizim İşimiz Ekiplerini, destek veren öğretmenlerimizi yürekten kutlar başarılarının devamını dileriz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 'Kalite Bizim İşimiz' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement