Aydın'da Kar Yolları Kapadı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Kar Yolları Kapadı

Aydın\'da Kar Yolları Kapadı

Aydın'daki kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için büyükşehir belediyesi ekipleri büyük uğraş verdi.

10.01.2017 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'daki kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için büyükşehir belediyesi ekipleri büyük uğraş verdi. Koçarlı, Nazilli ve Karacasu ilçelerinin kırsal mahallelerinde vatandaşların yardımına koşan ekipler, Koçarlı'nın Karaağaç Mahallesi'nde yüksek ateş nedeniyle havale geçiren 9 yaşındaki bir çocuğu da hastaneye ulaştırdı.

Aydın'ın Nazilli, Koçarlı ve Karacasu ilçelerinin kırsal mahalleleri Yaylapınarı, Çulhalar, Tığlılar, Karaağaç ve Kahvederesi'ne giden yollar, yoğun kar yağışı nedeniyle kapandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yol açma çalışmaları yaptı. Koçarlı'ya 35 kilometre mesafedeki Karaağaç Mahallesi'nde yüksek ateş nedeniyle havale geçiren 9 yaşındaki Serkan Yılmaz ise ambulansın bölgeye gidememesi nedeniyle büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından yaklaşık 5 kilometre kucakta taşındıktan sonra Aydın Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.

İŞ MAKİNESİYLE ULAŞTI

Söke İlçesi'ne bağlı kırsal Çavdar Mahallesi'nde de rahatsızlanan bir vatandaşa müdahale etmek için yola çıkan ekipler, kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı. Görevli hemşire ASKİ'ye ait iş makinesine binerek vatandaşın evine ulaştı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, "Kar nedeniyle bir çok mahallemizin yolu kapandı. Ancak aldığımız önlemler sayesinde tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı başardık. Ekiplerimiz 24 saat görev yaparak olumsuzluk yaşanmaması için çalışıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Kar Yolları Kapadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement