Aydın'da Kültür Gezilerine Yoğun İlgi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Kültür Gezilerine Yoğun İlgi Devam Ediyor

Aydın\'da Kültür Gezilerine Yoğun İlgi Devam Ediyor

Aydın Belediyesi tarafından aydın il içi ve il dışına yönelik olarak düzenlenen kültür gezilerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

20.01.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediyesi tarafından aydın il içi ve il dışına yönelik olarak düzenlenen kültür gezilerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Gerek Aydın Belediyesi'ne gelerek gerekse telefonla başvuru yapan vatandaşlar il içi ve il dışı gezilere kayıtlarını yaptırıyor. Vatandaşlar ücretsiz olarak gerçekleştirilen kültür gezilerini düzenleyen Aydın Belediyesi'ne teşekkür etti.

İki program şekilde yapılan il dışı ve il içi kültür gezileri; 01 Mart 2014 tarihine kadar her hafta sonu cumartesi günleri devam edecek olan il içi kültür gezileri programı şu şekilde; Kuşadası, Davutlar Güzelçamlı Milli Park, Güllübahçe, Piriene, Milet, Didim, Çete Ayşe Mezarı, Yenipazar Yörük Ali Efe Müzesi, Bozdoğan Kemer Barajı, Umurlu Çayyüzü Şehitliği, Nysa Antik Kent, Koçak Mesire Alanı. İl dışı gezi programı; 31 Ocak 2014 Antalya Şelale Gezisi, 7 Şubat 2014 Konya Mevlana Gezisi, Ankara Anıtkabir gezisi, Çanakkale Şehitlik Gezisi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Kültür Gezilerine Yoğun İlgi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement