Aydın'da MHP'liler Uzunırmak ve Taner'e Destek İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Aydın'da MHP'liler Uzunırmak ve Taner'e Destek İçin Yürüdü

Aydın\'da MHP\'liler Uzunırmak ve Taner\'e Destek İçin Yürüdü

MHP Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Ali Uzunırmak ve MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner’e destek için düzenlen yürüyüş geniş bir katılımla gerçekleşti.

29.03.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Ali Uzunırmak ve MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner'e destek için düzenlen yürüyüş geniş bir katılımla gerçekleşti.

MHP Aydın İl Teşkilatı; MHP Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Ali Uzunırmak ve MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner'e destek amacıyla yürüyüş düzenledi. Düzenlenen yürüyüşe Ali Uzunırmak ve Recep Taner'in yanı sıra MHP İl Başkanı Fevzi Köse, Efeler İlçe Başkanı Mehmet Uysal, Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Öğle saatlerinde Aydın merkez Ziraatçılar Kavşağı'nda toplanan partililer, ellerindeki parti ve Türk Bayrakları eşliğinde Atatürk Bulvarı, Batı Gazi Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı güzergahında yürüyerek İstasyon Meydanı'nda bulunan MHP il binasına ulaştı. Uzun bir araç konvoyunun da eşlik ettiği kalabalık grup, Ali Uzunırmak ve Recep Taner lehine tezahüratlarda bulundu. Geçiş güzergahları boyunca halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Uzunırmak ve Taner, vatandaşları selamlayarak destek istedi.

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde İstasyon Meydanı'nda son kez partililere seslenen Uzunırmak ve Taner, yaklaşık 5,5 aydır devam eden yoğun seçim çalışmalarında kendilerine destek veren partililer ve vatandaşlara teşekkür etti. Merkezi hükümet ve Aydın Belediyesi'nin uygulamalarını eleştiren Uzunırmak ve Taner, yarın sandık başına gidecek seçmenlerden oylarını MHP'ye vermelerini talep etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da MHP'liler Uzunırmak ve Taner'e Destek İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement