Aydın'da Öğrencilere Her Ay Farklı Değerler Öğretilecek - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Öğrencilere Her Ay Farklı Değerler Öğretilecek

Aydın'da yeni nesillerin daha hassas ve duyarlı yetişmelerini sağlayabilmek adına öğrencilere her ay farklı değerler öğretilecek.

06.10.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da yeni nesillerin daha hassas ve duyarlı yetişmelerini sağlayabilmek adına öğrencilere her ay farklı değerler öğretilecek.

Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, yaptığı yazılı açıklamada, kent genelindeki tüm resmi ve özel okulların yetkilileriyle yeni eğitim yılında neler yapılacağıyla ilgili toplantıları tamamladıklarını belirtti.

Töre, eğitimcilerden, öğrencilerin okul içi ve dışında karşılaşabilecekleri muhtemel risklere karşı duyarlı olmaları ve okul ortamının sevdirilmesine önem vermelerini istedi.

Üzerinde önemle durdukları diğer bir konunun, yeni nesillerin duyarlı ve saygılı bir şekilde yetişmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Töre, bu çerçevede okullarda her ay farklı değerlerin işleneceğini dile getirdi.

Töre, açıklamasında, "Üzerinde hassasiyetle durduğumuz ve toplumsal yaşamda devamı çok önemli olan değerlerin çocuklarımıza öğretilmesi konusunda titizlik gösteriyoruz. Bu çerçevede ekimde barış ve vefa, kasımda sorumluluk, aralıkta sevgi, saygı ve hoşgörü, ocakta adalet, şubatta edep, nezaket ve zerafet, martta temizlik ve israf, nisanda güven ve merhamet, mayısta doğruluk ve dürüstlük ve haziranda aile ve empati konularında öğrenciler bilgilendirilecek" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da Öğrencilere Her Ay Farklı Değerler Öğretilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement