Aydın'da Okullar Arası Gençler Badminton İl Birincileri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Okullar Arası Gençler Badminton İl Birincileri Belirlendi

Aydın\'da Okullar Arası Gençler Badminton İl Birincileri Belirlendi

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Badminton Genç Kız ve Erkek İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

17.02.2015 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Badminton Genç Kız ve Erkek İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Badminton Genç Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakaları 10 - 12 Şubat 2015 tarihlerinde Efeler Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Genç kızlar kategorisinde 8 okul 40 öğrenci, genç erkekler kategorisinde ise 6 okul 30 öğrenci müsabakalara katıldı.

Genç Kızlar kategorisinde Germencik Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci, Nazilli Menderes Anadolu Lisesi ikinci, Nazilli Lisesi üçüncü ve Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de dördüncü oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise Nazilli Menderes Anadolu Lisesi birinciliği, Nazilli Lisesi ikinciliği,

Nazilli Özel Fatih Sultan Lisesi üçüncülüğü ve Süleyman Demirel Anadolu Lisesi de dördüncülüğü elde etti.

Dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgesi, sporculara da madalya takdim edildi. Genç kızlar kategorisinde 1'inci olan Germencik Çok Programlı Anadolu Lisesi ile genç erkekler kategorisinde 1'inci olan Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, 17 - 19 Mart 2015 tarihinde İzmir'de yapılacak olan grup müsabakalarında Aydın'ı temsil etmeye hak kazandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Okullar Arası Gençler Badminton İl Birincileri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement