Aydın'da Okullararası Cimnastik Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Okullararası Cimnastik Yarışmaları Tamamlandı

Aydın\'da Okullararası Cimnastik Yarışmaları Tamamlandı

Aydın'da düzenlenen Okullararası Step Aerobik ve Artistik Jimnastik İl Birinciliği Yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

18.04.2014 09:58  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Step Aerobik ve Artistik Jimnastik İl Birinciliği Yarışmaları'nda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan Okullar Arası Step Aerobik ve Artistik Jimnastik İl Birinciliği Yarışmaları 15 - 16 Nisan 2014 tarihlerinde Merkez Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Renkli gösterilere sahne olan yarışmalarda, Step Aerobikte 4 Okul ve 40 sporcu, Artistik Cimnastikte 61 sporcu olmak üzere toplam 101 sporcu katıldı.

Keyifli görüntülere sahne olan Step Aerobik Yarışması sonuçlarına göre Yıldızlar kategorisinde birinci Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve ikinci Murat Hale Küçükoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi; Küçükler 1 kategorisinde birinci Bozdoğan Fatih Ortaokulu ve Küçükler 2 kategorisinde Dr. Fevzi Mürüvvet Uğurluoğlu Ortaokulu birinciliği elde etti.

Yapılan müsabakalar sonucunda yıldızlar kategorisinde 1'inci olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi 15-16 Nisan 2014 tarihinde Bolu'da yapılacak olan Step-Aerobik Türkiye Şampiyonasına Aydın'ı ilimizi temsilen katılmaya hak kazandı. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımların kupaları Gençlik Hizmetler Spor Şube Müdürü Selami Balkan, Okul Sporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar, Cimnastik İl Temsilcisi Uğur Sakarya ve Cimnastik Ulusal Hakem Ayşe Kılıç tarafından verildi.

ARTİSTİK JİMNASTİK YARIŞMALARI

Artistik Jimnastik yarışmalarında ise dereceye giren sporcular şu şekilde sıralandı: Minikler 1 kategorisi; Ada Deniz Köprülü, Berfin Salış, Tuğçe Laçin Demiralp, Gülennur Öztürk, Melis Ada Güler ve Ece Uğur.

Minikler 2 Kategorisi; Nisa Nur Taş, Yağmur Akkaya, Eylül Yörük, İlke Hayat Kalak, Safiye Nur Osay ve Begüm Ayarlı.

Küçükler Kategorisi; Melisa Erel, Gizem Demir, Melike Uğur, Sude Nalu, Göknil Ayça Kahraman ve Selin M. Atlı.

Yıldızlar Kategorisi; Doğa Eylem Gökçe ve Zeynep Beril Özdin.

Küçük Kızlar Takım Sıralamasıda ise Kuşadası Nermin Metin Akar Ortaokulu ilk sırada yer aldı.

Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular 5-6-7 Mayıs 2014 tarihlerinde Bolu'da yapılacak olan Türkiye Artistik Cimnastik Şampiyonasına Aydın'ı temsilen katılmaya hak kazandı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Spor Şube Müdürü Selami Balkan, "birbirinden sevimli bu güzel yavrularımızı ellerinden tutup cimnastik yapmaya getirip bu spora kazandıran anne babaları yürekten teşekkür edip, gönülden selamlıyoruz. Her biri en güzel şekilde yapma gayretinde olan tatlı cimnastikçilerimizi çalıştıran tüm antrenörlerimizin emeklerini takdir ediyor, bu organizasyonu en iyi şekilde baştan sona kadar hazırlayan, sunan ve tamamlayan il temsilcimize ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personellerine en içten teşekkürlerimi sunuyor, yeni çimnastikçilerimizi yepyeni başarılarla aramızda görmek istiyoruz." dedi.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımın kupasını ve dereceye giren sporcuların madalyalarını Gençlik Hizmetler Spor Şube Müdürü Selami Balkan, Okul Sporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar, Cimnastik İl Temsilcisi Uğur Sakarya, Cimnastik Ulusal Hakem Ayşe Kılıç ve Cimnastik Ulusal Hakem Zuhal Çamlı tarafından verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Okullararası Cimnastik Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement