Aydın'da Trafik İşkencesi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Trafik İşkencesi

Aydın\'da Trafik İşkencesi

Türkiye’nin en önemli turizm beldelerine geçiş güzergahı üzerinde yer lan Aydın’da vatandaşların yanı sıra yerli ve yabancı turistler yetkililerin duyarsızlığı nedeniyle adeta trafik işkencesi yaşıyor.

18.08.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en önemli turizm beldelerine geçiş güzergahı üzerinde yer lan Aydın'da vatandaşların yanı sıra yerli ve yabancı turistler yetkililerin duyarsızlığı nedeniyle adeta trafik işkencesi yaşıyor. Tatil sezonu dolayısıyla trafiğin en yoğun olduğu Ortaklar- Bodrum güzergahı üzerindeki Sazlı Mahallesi'nde düzenlenmeyen trafik ışıkları nedeniyle oluşan uzun kuyruklar vatandaşı canından bezdiriyor.

Tatil beldelerine gidiş ve dönüşün yoğun olduğu dönemlerde kilometrelerce kuyruk oluşan yoldaki soruna bir türlü çare bulunamadı. İzmir'den Bodrum'a kadar en büyük sıkıntının Sazlı Mahallesi'ndeki Işıklarda yaşandığını belirten tatilciler "Aylardır buradaki sorun çözülmedi. Basit bir ışık ayarlaması ile çözülecek olan bu yoğunluk bir hallolmadı. Bu yol, Kuşadası, Didim, Bodrum gibi turizm beldelerine ulaşımı sağlayan en önemli güzergah. Hem tatilciler hem de bölgede yaşayanlar turizm sezonu boyunca bu sıkıntıyı yaşıyor. İzmir'den bu noktaya kadar çok rahat geçen yolculuk Söke'ye geldiğimizde işkenceye dönüşüyor" diye konuştular. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Trafik İşkencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement