Aydın'da Turunçgil Üreticilerine Eğitim Verildi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Turunçgil Üreticilerine Eğitim Verildi

Aydın\'da Turunçgil Üreticilerine Eğitim Verildi

Aydın’ın Kuyucak İlçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda görev yapan eğitimciler tarafından turunçgil üreticilerine yönelik eğitim verildi.

05.11.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuyucak İlçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı kurumlarda görev yapan eğitimciler tarafından turunçgil üreticilerine yönelik eğitim verildi.

Aydın'da turunçgil yetiştiriciliğini daha iyi koşullara taşımak amacıyla 'Kalıntı Sorunu' ve 'Aydın'da Taze Sebze ve Meyvelerde Hasat Öncesi Denetim Hizmetleri' ile 'Turunçgilde Pestisit Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar' konusunda Kuyucak'ta üreticilere yönelik eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıda Hasat Öncesi Pestisit Denetim Talimatı gereği yapılan uygulamalar, idari yaptırımlar hakkında üreticiler bilgilendirilerek Turunçgil hastalık ve zararlıları ile mücadele, biyolojik ve biyoteknik mücadele EKÜY hakkında da üreticilere bilgiler verildi. Turunçgil üreticileri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüğü teknik elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantı, soruların cevaplandırılması ve gerekli katkılarla sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Turunçgil Üreticilerine Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement