Aydın'da Yeni Eğitim Yılı Çalışmaları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Yeni Eğitim Yılı Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Aydın\'da Yeni Eğitim Yılı Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Aydın’da 2015-2016 eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştirilecek olan faaliyetler sene başı değerlendirme toplantılarında masaya yatırıldı.

06.10.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da 2015-2016 eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştirilecek olan faaliyetler sene başı değerlendirme toplantılarında masaya yatırıldı.

Aydın genelindeki tüm resmi ve özel ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokulları, Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Liseleri, ortaöğretim ve imam hatip lise müdürleriyle 2014-2015 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında ise yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantıları yapıldı. Yapılan planlama doğrultusunda Efeler Sosyal Bilimler Lisesi'nde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Demirci'nin sunumlarıyla başlayan değerlendirme toplantıları, Efeler Öğretmenevinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaaddin Yalçınkaya'nın sunumuyla devam etti. Toplantılar Efeler Halk Eğitimi Merkezi'nde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vahit Çopur'un sunumuyla son buldu.

Dört ayrı oturum şeklinde yapılan bütün toplantılara katılan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okul müdürlerine başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyerek, "2015-2016 eğitim-öğretim yılına sorunsuz başlamanın sevinciyle siz okul yönetici ekibime teşekkür ediyor hepinizin yeni eğitim öğretim yılınızı kutluyorum. Sizden her sabah okula herkesten önce gelerek öğrenci ve öğretmenlerinizi kapıda güler yüzle karşılamanızı istiyoruz. Gün içinde öğretmenler odasına ve diğer personelin görev yerlerine ziyaretler yaparak zaman zaman da sınıflara girerek ders sırasında öğrencilerin yaşam standartlarına şahit olun. Okulun bahçesinden, okul içinde çocuklarımız için risk olabilecek her türlü tedbirlerini alarak okulun bütününe hakim olun. Bayrak ve İstiklal Marşı törenlerinin yönetmeliklere uygun ve heyecanla yapılmasının sağlanmasını, okul ortamının çocuklarımıza sevdirilmesi konusunda gayret gösterin. Eğitimde marka şehir olma yolunda büyük gayret gösterdiklerini, son yıllarda ilimizde okullaşma oranlarında büyük artış sağladıklarını derslik sayısının artırılmasına gayret gösterdiklerini, bu konuda sınıf sayısı oranlarını düşürmek için arsa temin etme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Okullardaki yaşam alanlarının sürekli temiz tutulmasını, okulların içi ve çevresinin sürekli takip edilmesini, yabancıların okul içinde, bahçesinde ve çevresinde bulunmamaları konusunda duyarlı olmanızı ve eğitim-öğretimin aksamadan devamı için her türlü gayretin gösterilmesini istiyoruz. Okullarımızda her türde yetiştirme kursu açın ve her öğrenciye ulaşarak bu kurslara katılımlarını muhakkak sağlayın. Ayrıca üzerinde önemle durduğumuz değerler konusunda öne çıkardığımız bu başlıkların çocuklarımıza öğretilmesini özellikle istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Yeni Eğitim Yılı Çalışmaları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement