Aydın'da Yıkım Çalışması Sırasında İki Katlı Bina Çöktü: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Yıkım Çalışması Sırasında İki Katlı Bina Çöktü: 1 Ölü, 5 Yaralı

Aydın\'da Yıkım Çalışması Sırasında İki Katlı Bina Çöktü: 1 Ölü, 5 Yaralı

Belediye tarafından yapılan çevre düzenleme çalışması sırasında yıkılan iki katlı binanın aniden çökmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

05.03.2015 14:10  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, belediye tarafından yapılan çevre düzenleme çalışması sırasında yıkılan iki katlı bir binanın aniden çökmesi sonucu üç işçi göçük altında üç işçi ise etrafa saçılan beton parçalarıyla yaralandı.

Vinç yardımıyla göçük altından çıkartılan işçilerden Elektrik Teknisyeni Levent Bakay'ın öldüğü belirlendi. İkisi ağır beş yaralı işçi ise ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

ESKİ VE KAÇAK BİNALAR İÇİN YIKIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Göçükte başka bir işçinin bulması ihtimaline karşı kurtarma ekiplerinin çalışması sürüyor. Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Altınkum'u Güzelleştirme Projesi' kapsamında bir süre öne eski binalar ya da kaçak yapılar için yıkım çalışması başlatıldı.

3 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI, 1 KİŞİ ÖLDÜ

Altınkum Sahili'nde süren çalışmalar sırasında bugün saat 11.30 sıralarında yıkımına başlanan iki katlı bina çöktü. İşçilerden Elektrik Teknisyeni 33 yaşındaki Levent Bakay ile Raşit Yıldırım ve Müslüm Karabulut balkonun beton parçalarının altında kaldı. Vinç yardımıyla beton parçalar işçilerin üzerinden kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde işçilerden Levent Bakay'ın olay yerinde öldüğü belirlendi.

BETON PARÇALARI 3 KİŞİYİ YARALADI

Ağır yaralı Raşit Yıldırım ve Müslüm Karabulut ile etrafa saçılan beton parçalarının isabet ettiği işçilerden Bahattin Tokmak, Ahmet Zengin ve Hacı Darıcı ambulanslar ile Didim Devlet Hastanesi ile Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3. ÇOCUĞUN SEVİNCİNİ YAŞIYORDU

Yıkılan bina altında kaç işçinin kaldığının belirlenemediği bu nedenle AKUT ekiplerinin arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Evli olan Levent Bakay'ın kısa bir süre önce dünyaya gelen üçüncü çocuğuyla tekrar baba olmanın sevincini yaşadığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Yıkım Çalışması Sırasında İki Katlı Bina Çöktü: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ali: Böyle seyler günümüz Türkiyesinde olur zaten 27 0 Yanıtla
  • viranşehir: allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun 26 0 Yanıtla
  • Dmt: Bu ülkede bunlar normal. 10 6 Yanıtla
  • ŞAMPİYONLAR ligi: HER SENE ÇİNLE İŞ KAZASINDA FİNALDEYİZ. 15 0 Yanıtla
  • İnsan değeri: Bir ülkede ölüm bu kadar ucuz olmamalı beee! 13 0 Yanıtla
  • C.D.: hani yasa çıktıydı bundan sonra önüne gelen yıkamayacaktı uzman ekipler yıkacaktı . 7 4 Yanıtla
  • didim belediye iscisi: Ekibin basinda taseron sef var.kadrolu iscileri masa gibi kullaniyor yeni belediyenin getirdigi bu duzen mahvetti bizi.bende bir belediye iscisiyim yikimda bende gorev yapiyorum.hersey kara duzen.didim belediyesinin ekipmani yok bir kere.ne araclarinda hayir var nede kullandigimiz malzemelerde.soyleyecek o kadar cok sey varki ekmek parasi yuzunden susmak ve ölmek zorundayiz. 9 0 Yanıtla
  • Uşaklı: Burdada var kentsel dönüşüm 2006da başladı daha bitecek bakalım 6 0 Yanıtla
  • arkadas: Herseye cok yazik su durumda bile siyaset yapanlar var yok akp yok chp arkadaslar soyle bir gercek varki sundan emin olabilirsiniz eger cenaze toreninde biri 9 digeri 6 yasindaki cocuklrin babalarinin tabutu arkasindan aglayislarini ve son kez el sallayislarini gorseydeniz eger 40 gunluk bebegin baba sevgini tatmadan aglayislarini duysaydiniz bu kadar kolay bukadar basit yorumlar yapmazdiniz zaten biraz vicdani olan yapmazda yapmamali allah gani gani rahmet eylesin abimize 3 0 Yanıtla
  • Handan: Tam yıkılmış 0 0 Yanıtla
  • AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu Çalışmalarını Sürdürüyor
    10:53 AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu Çalışmalarını Sürdürüyor

    Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşması için oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu'nun 11'nci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, firmaların rekabet şansını artıracak projeler ve iş birliği konuları ele alındı.

  • Trabzon'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
    10:52 Trabzon'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

    Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada araçtaki Seher Hancı (64) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Ahmet, eşi Ayşe ve kuzeni Abdurrahman Bostan yaralandı. Yaralılar Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve genel sağlık durumları iyi.

  • Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı
    10:52 Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı

    Bilecik İl Müftülüğü Hamidiye 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla 'Özgür Filistin'in Yanındayız' kampanyasına destek oldu. Kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi aracılığıyla Filistin'e gönderen minikler, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu öğreniyor.

  • Tatvan'da kar yağışından mahsur kalanlar kurtarıldı
    10:52 Tatvan'da kar yağışından mahsur kalanlar kurtarıldı

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlar, karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı.

  • İstanbul İhracatı Yılın İlk İki Ayında Yüzde 25,2 Arttı
    10:52 İstanbul İhracatı Yılın İlk İki Ayında Yüzde 25,2 Arttı

    İstanbul İhracatçı Birliklerinin (İİB) ihracatı yılın ilk iki ayında 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 25,2 artarak 2 milyar 48 milyon dolara yükseldi. İİB üyesi birliklerin farklı sektörlerdeki ihracatları da artış gösterdi.

  • Kars'ta Gıda Kontrol Ekipleri Denetimlere Devam Ediyor
    10:52 Kars'ta Gıda Kontrol Ekipleri Denetimlere Devam Ediyor

    Kars'ta gıda güvenliğinin sağlanması ve tüketicilerin aldatılmasının önlenmesi amacıyla Gıda Kontrol ekipleri tarafından gıda işletmelerine yönelik denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor. Denetimler kapsamında gıda numuneleri alınarak analizler yapılmakta ve olumsuzluk tespit edilen işletmelere idari yaptırımlar uygulanmaktadır.

  • Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
    10:51 Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Salar beldesinde, kaçak av yapıldığı bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan aramada 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 kınalı keklik ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.

  • Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı
    10:51 Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahale tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta yer alan personelin hareket tarzı ve görüntüleri gerçeği aratmayacak şekildeydi. Ayrıca personele toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yaptı
    10:51 Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yaptı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirecek olan yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı, Seçim Kurulu Başkanı İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve siyasi parti başkanları katıldı. Toplantıda, seçimlerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınabilecek güvenlik önlemleri ve tedbirler konuşuldu. Vali Aygöl, halkın güvenliği için vatandaşların da sorumluluklarını alacaklarına inandığını belirtti.


Advertisement