Aydın'daki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Aydın'daki Cinayet

Aydın\'daki Cinayet

İncirliova İlçesi'nde, geçen yıl eylül ayında, silahla vurularak öldürülen Hasan Ay'ın katil zanlısı olduğu bildirilen 7 kişi, özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda gözaltına alındı.

27.01.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova İlçesi'nde, geçen yıl eylül ayında, silahla vurularak öldürülen Hasan Ay'ın katil zanlısı olduğu bildirilen 7 kişi özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Osmanbükü Mahallesi'nde otomobilinde silahla vurularak öldürülen Hasan Ay'ı(23) öldüren kişi veya kişilere yönelik soruşturma başlatan jandarma ekipleri, teknik takip sonucu belirlenen adreslere bu sabah operasyon yaptı.

İncirliova Merkez, Acarlar ve Osmanbükü Mahalleleri'nde, on farklı noktaya özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda B.G. (45), N.A. (35), O.K. (32), G.A. (28), M.Ç. (19), D.G. (65) ve İ.G. (48) gözaltına alındı.

Şüpheliler, İncirliova Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Olay

22 Eylül 2014'te 09 UB 111 plakalı otomobili ile Osmanbükü Mahallesi'ndeki evine giden Hasan Ay, Acarlar Mahallesi yol kavşağında kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısı sonucu öldürülmüştü. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement