Aydın'daki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Aydın'daki Cinayet

Aydın'ın Efeler ilçesinde cinnet getiren eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden kadın ve 2 çocuğu defnedildi.

07.12.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesinde cinnet getiren eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden kadın ve 2 çocuğu defnedildi.

Aydın Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan Halime Y. (20) ile çocukları Gülfer Y. (3) ve Polatcan Y.'nin (1) cenazeleri, Zafer Mahallesi'ndeki Dükkanönü Camisi'ne getirildi.

Anne ve çocuklarının cenazelerinin bir araya konulduğu tabut, namazın ardından evlerinin önüne taşındı, burada dua edilerek yakınlarından helallik alındı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Halime Y'nin ablası Hacer Beydemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süredir yanlarında yaşayan kız kardeşinin barışma vaadiyle eşi tarafından kandırılarak götürüldüğünü söyledi.

Kardeşi ve yeğenlerinin öldürülmesiyle büyük acı yaşadıklarını belirten Beydemir, zanlıya gerekli cezanın verilmesini beklediklerini anlattı.

Halime Y'nin babası Mehmet Karcı (54) da kızının 20, torunlarının da 1 ve 3 yaşında olduğunu belirterek, "Adaletten çocukları ve annelerini öldüren bu caniye gereken cezanın verilmesini bekliyorum. Adaletten tek beklentim idamdır" diye konuştu.

Anne ve iki çocuğunun cenazeleri, daha sonra Germencik'e bağlı Uzunkum Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dün, cinnet getiren 30 yaşındaki F.Y, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Halime Y. (20) ve çocukları Gülfer Y. (3) ile Polatcan Y'yi (1) Ramazanpaşa Mahallesi'ndeki otelde bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement