AK Parti'li Aydın'dan, 23 Nisan Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Aydın'dan, 23 Nisan Mesajı

AK Parti\'li Aydın\'dan, 23 Nisan Mesajı

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

23.04.2014 09:34  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Aydın yayınladığı mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 94. yılı olan bugün aynı zamanda milli egemenliğimizin kabulünü de kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Gücünü milletinden alan Türkiye Büyük Millet Meclisi, dün olduğu gibi bugün de yine milletinin talep ve beklentileri doğrultusunda görevini hassasiyetle ifa etmektedir.

Milli iradenin vazgeçilmezi olan bu kutsal çatı altında çok daha demokratik ve hukukun üstünlüğünün benimsendiği bir Türkiye için çalışmalarımız olanca sürdürmekteyiz. 1920'de milli mücadelemizin icra organı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimize kurulan tuzakları o gün nasıl bozmuş ve yine o gün düzenlenen tertipleri nasıl boşa çıkarmışsa bugün de yarın da bu millet üzerine kurulacak olan tuzak, tertip, hıyanet ne varsa bozmaya muktedirdir. Milletin meclisine verdiği yetkinin üzerinde hiçbir güç yoktur. Milletimiz tüm sorunlarının çözüm yeri olarak TBMM'yi görmekte ve gücünü katlayarak yarınlara taşımaya devam etmektedir. Bu büyük ülkeye ve bu büyük millete hiç bir hukuk dışı örgütlenme, çete ve yapılanma hiçbir zaman reçete yazamamış, iradesine ipotek koyamamıştır. Hiçbir baskı ve vesayetçi anlayış millet iradesine ket vuramamış, vuramayacaktır da.

Aynı zamanda yarınlarımız, geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan olan bu anlamlı günde, onların kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri ve ülkelerine faydalı olabilmeleri en büyük temennimizdir. Tüm Türkiye'nin, Adıyamanlı hemşerilerimin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu duygu ve düşüncelerle tebrik ediyorum. Bu güzel armağanın, çocuklarımız için barışın, sevginin ve kardeşliğin anlam kazandığı bir Türkiye'ye vesile olması dileğiyle hepsinin gözlerinden öpüyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Aydın'dan, 23 Nisan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement