Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliğinde ilçede hijyen eğitimi kursu başladı.

15.04.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliğinde ilçede hijyen eğitimi kursu başladı.

Çine Tarım İlçe Müdürlüğü Mühendisi Hakan Yıkılmaz'ın öğretmenliğini yaptığı kurs, her meslek dalına günde 8 saatlik verilen eğitim ile son buluyor. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere kurs bitirme belgesini almaya hak kazanacak.

İlçede kurs verilen ilk meslek grubu bayan kuaförleri oldu. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, ilçedeki bayan kuaförlerine kursa gösterdikleri ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, diğer esnafların da konu üzerine yoğunlaşmasını ve gereken ilgiyi göstermelerini istedi.

Kuşadası'nda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Kuşadası ilçesinde iç restorasyonu tamamlanan tarihi Kaleiçi Camisi hizmete açıldı.

Tarihi Kaleiçi Camisi'nin avlusunda düzenlenen etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Müftüsü İbrahim Türedioğlu ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte, Manisa'dan gelen mehter takımı şehir merkezinden camii avlusuna kadar Mehteran marşı çaldı. Camii avlusunda gerçekleştirilen mehteran konserinde, davetlilere pilav, şerbet ve gül dağıtıldı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement