Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli’de HEM’nin geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

03.06.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından geleneksel yıl sonu sergisi törenle açıldı.

Bazı kursiyerlerin sergiden elde edecekleri geliri Soma'daki madenci çocuklarına gönderecek olması protokol üyelerini duygulandırdı.

Açılışta konuşan, Nazilli Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Muhlis Sönmez, "Günümüzde Halk Eğitimi Merkezlerinin varlığına her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulduğu bir gerçektir. 2013-2014 eğitim öğretim yılında merkezimizde 546 adet kurs açılmıştır. Bu kurslara 10 bin'in üzerinde kursiyerimiz devam etmiştir. Açılacak yaz kursları ile birlikte 600'ün üzerinde kurs faaliyetiyle daha fazla kursiyer sayısına ulaşacağız"dedi.

Törenin sonunda kursiyelerler ile emeği geçenlere sertifika ve plaket veridi

-Muhtarın engellilere duyarlılığı

İncirliova İstiklal Mahallesi Muhtarı Polat Tanrıkulu, bina girişlerine engelli uyarı levhası yaptırdı.

Yerel seçimler öncesinde seçildiği taktirde engelli vatandaşlar için binala uyarı levhası asacağını hatırlatan muhtar Tanrıkulu, herkesin bu konuya duyarlı olmasını istedi.

İncirliova'da engelli vatandaşların sorunlarının çözümüne öncülük etmek istediğini belirten Tanrıkulu, "Hayatı hep birlikte yaşıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı görmezden gelemeyiz" diye konuştu.

Karpuzlu'da ihtiyaç sahiplerine yardım

Karpuzlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 Ocak-2 Haziran 2014 tarihleri arasında 470 ihtiyaç sahibine yardım yaptı.

Karpuzlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan yazılı açıklamada, aile destek yardımı kapsamında 246 kişiye 65 bin 93 lira, gıda paketi kapsamında 72 kişiye 4 bin 204 lira, ev yapım onarım ve eşya yardımı kapsamında 26 kişiye 109 bin 307 lira, eğitim destek yardımı kapsamında 18 kişiye 5 bin 924 lira, sağlık destekleri yardımı kapsamında 108 kişiye 19 bin 825 lira toplamda 204 bin 353 lira yardım yapıldığı bildirildi.

- Çine Yüksel Yalova Stadı'nda inceleme

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek  Çine Madranspor'un stadı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından denetlendi.

Çine Yüksel Yalova Stadını denetleyen Türkiye Futbol Federasyonu Denetçisi Necdet Ulema, stadın suni olan çim sahasının doğal çim yapılması gerektiğini söyledi.

Ulema, stadın standartlara uygun, hale getirilmesi amacıyla denetim yaptıklarını ve acil yapılması gerekenler tespit edildiğini kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement