Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Karpuzlu'da kanalizasyon çalışmaşmalarının 2015 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

13.07.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuzlu'da kanalizasyon çalışmalarının 2015 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çalışmaların 4 ay önce başladığını, bu kapsamda ilçenin ASBERS içme suyu borularının da değiştiğini dile getirdi.

Hedeflerinin 2015 yılı sonuna kadar ilçenin kanalizasyon sistemini tamamlamak olduğunu aktaran Ozan, "Şu ana kadar 5 bin metre uzunluğunda kanalizasyon borularımızı döşedik. Kanalizasyon çalışmalarımız ilçe merkezimize ulaştı. Kanalizasyon hattını döşerken ASBERS olan içme suyu borularımızı da değiştiriyoruz" diye konuştu.

Çine'de işyerlerine denetim

Ramazan ayı münasebetiyle Çine Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda üretimi yapan işyerleri denetlendi.

İşyeri koşullarının hijyenik olup olmadığını kontrol eden ekipler, eksiklikler noktasında işyeri sahiplerine uyarılarda bulundu.

Denetim sırasında işyerlerinde uyulması gereken kurallar noktasında bilgilendirme de yapılırken denetimlerin Ramazan ayı boyunca sürdürüleceği belirtildi.

Çine Madranspor yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor'da yeni sezon öncesi hazırlıklar sürüyor.

Çine Madranspor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) profesyonel lige yükselen takımda futbolcuları yakın markaja alırken, futbolcular ise kadroda yer alabilmek için ter döküyor.

Çine Yüksel Yalova Stadı'nda devam eden idmanda futbolcular çift kale maç, pas çalışmaları yaptı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ferhatoğlu, 22 ya da 23 kişilik kadro kurmak istediklerini, bu süreçte misafir futbolcuların da denendiğini belirterek amaçlarının güçlü bir takım oluşturmak olduğunu söyledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement