Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Didim'de "Memleketten Geldik" etkinliğinde, yöresel lezzetler sunuldu.

26.08.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de düzenlenen "Memleketten Geldik" adlı etkinlikte, yöresel lezzetler sunuldu.

Didim Belediyesinin katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Trabzon, Antakya, Isparta, Uşak, Gaziantep, Adana, Kayseri, Merzifon, Balıkesir ve Gümüşhane mutfağından örnekler, ilçe halkının beğenisine sunuldu.

Organizasyon sorumlusu Hülya Sevinç, etkinliğin 1 Eylül'e kadar süreceğini belirterek, "Didim halkıyla beraber yemekler yiyeceğiz, yöresel tatları tadacağız. Halkımızın etkinliğe yoğun ilgi göstermesini ve buradan mutlu ayrılmalarını temenni ediyoruz" diye konuştu.

-Kuran-ı Kerim kursunda başarılı olanlara ödül

Çine'de düzenlenen Kuran-ı Kerim kurslarında başarılı olanlara ödül verildi.

Müftü Vekili Muhammet Meral, Gölbaşı Camisi'nde düzenlenen törende, 2 bin 217 öğrencinin katıldığını kursların faydalı geçtiğini ifade etti.

İlahilerin söylendiği törende, kurs birincisine bisiklet, ikinci ve üçüncüsüne çeyrek altın hediye edildi.

- Karpuzlu'ya devlet hastanesi

Karpuzlu Devlet Hastanesinin yapımına başlanacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, hastane ihalesinde yapım işinin Toplu Konut İdaresine (TOKİ) verildiğini hatırlatarak, "İnşaata başlamak için belediyemizden ruhsat izni alındı. Biz de bu süreçte elimizden gelen desteği sunarak yardımcı olduk. İnşallah hastanemiz kısa sürede tamamlanır" dedi.

- Kuşadası'ndaki su parkında balıklarla yüzme imkanı

Kuşadası'ndaki bir su parkına gidenlere, balıklarla yüzme imkanı sunuluyor.

Parkın yönetim kurulu üyesi Hayri Günaydın, işletmelerinde su parklarının yanı sıra "İnteraktif Deniz Hayatı Projesi" oluşturduklarını söyledi.

Deniz gözlüğü ve şnorkel verilen ziyaretçilerin, tropik deniz hayvanlarının bulunduğu akvaryumlara girip, birlikte yüzme imkanı bulduğunu kaydeden Günaydın, "Yunus havuzu, kafes ile dalış gerçekleştirilen köpekbalığı havuzu, manta havuzu, tatlı su nehri ile yüzlerce renkli tropik balığın bulunduğu havuz, yerli ve yabancı turistler tarafından büyük beğeni topluyor" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement