Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Karpuzlu'da 14 Eylül Pazar günü düzenlenecek Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nin hazırlıkları sürüyor.

09.09.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuzlu'da 14 Eylül Pazar günü düzenlenecek Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nin hazırlıkları sürüyor.

Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, amaçlarının festival vesilesiyle ilçe tanıtımını en iyi şekilde yapmak olduğunu söyledi.

Festival çerçevesinde Alinda Antik Kenti'nin, tarihi, kültürel, sanatsal ve turistik yönlerinin ön plana çıkarılacağını, ifade eden Arık, tüm vatandaşları festivale beklediklerini kaydetti,

Çine Madranspor galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor yarın Türkiye Kupası'ndaki rakibi FBM Makine Balçova Yaşamspor ile karşılaşacak.

Ligdeki ilk maçında Eyüpspor'a yenilen Çine Madranspor 15.30'da İzmir Ulucak Stadı'ndaki karşılaşmada galibiyet hedefliyor.

Çine Madranspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Eyüpspor'a yenilerek lige kötü bir başlangıç yaptıklarını, Türkiye Kupası maçında galip gelerek moral kazanmak istediklerini söyledi.

Takım Kaptanı Muhittin Bozkurt ise Eyüpspor maçındaki hataları bu maçta tekrarlamayacaklarını dile getirerek Çine'ye galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirtti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement