Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Nazilli’de motosiklet sürücülerine sıkı denetim.

11.10.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de motosiklet sürücülerine yönelik trafik denetlemelerinde son 10 günde 458 aracın trafikten men edildiği belirtildi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy,  trafik ekiplerinin ilçenin değişik bölgelerinde yapmış oldukları uygulamalarda 2 bin 84 motosiklet kontrol edilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan 458 motosiklet trafikten men edildiğini, toplam 954 motosiklet sürücüsüne 309 bin 932 lira para cezası uygulandığını ifade etti.

İlçede motosiklet uygulamalarına taviz verilmeden artarak devam edeceğini belirten Berksoy, "Vatandaşlarımızın talebi ve artan motosiklet terörünün önüne geçmek için düzenlediğimiz operasyonlar sürecek. Kontrollerimize başladığımızdan bu yana da ilçe içerisinde meydana gelen motosiklet trafik kazalarında azalma görüldü. Daha önce hemen hemen her gün yaralamalı 3-4 motosiklet kazası meydana geliyordu. Şimdi ise motosiklet kazaları yok denecek kadar azaldı" dedi.

Nazilli'de geri dönüşüm projesi ekonomiye katkı sağlıyor

Nazilli Belediyesi Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile hayata geçirdiği  "Mermer Atığından Mermer Gibi Sağlam Yollar" projesi ile hem gelir elde ediyor hem de mermer sağlam yollar yapmaya devam ediyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada işlenen mermer atığının kent içi yollarının yapımı ve onarımında kullandığını, bu sayede belediye olarak önemli bir maliyetten kurtulduklarını söyledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement