Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli Müftülüğü Kurban Bayramı'nda 800 kurban derisi topladı.

12.10.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Müftülüğü'nün Kurban Bayramı'nda 800 kurban derisi topladığı bildirildi.

Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, gazetecilere yaptığını açıklamada, toplanan derilerden elde edilen gelirin müftülük bünyesinde bulunan yatılı Kur'an kurslarında ve camilerin çeşitli ihtiyaçların karşılanmasında kullanılacağını belirtti.

Söke'de eğitime kurban derisi ile destek

Sökeliler, ilçede inşaatı devam eden Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için 3 bin 305 kurban derisini üniversiteye bağışladı.

Fakülte yapımını üstlenen Söke Eğitim Vakfı Başkanı ve Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, bayramda Didim'den de fakülte yapımına destek geldiğini söyleyerek, destek veren duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

Kaymakam Demirezer, kurban derisi toplama kampanyasında önemli bir katılım ve gelirin elde edildiğini ifade etti.

Sökeliler, daha önce de ilçedeki Söke Meslek Yüksek Okulu ve İşletme Fakültesi'nin yapımına benzer şekilde destek vermişti.

Söke'de yaşayan Arnavutlar dernek çatısı altında toplanacak

Merkezi İzmir'de bulunan Çameria Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İzzet Şimşek, Söke'de yaşayan Arnavut kökenli vatandaşlarla buluştu.

Dernek Başkanı İzzet Şimşek, merkezi İzmir'de bulunan derneklerinin bir şubesinin Söke'de açmayı planladıklarını söyleyerek bu konuda çalışmaların başladığını söyledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement