Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Karpuzlu'da maddi durumu yetersiz çocuklar için etüt merkezi açıldı.

27.10.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuzlu'da belediye dükkanları etüt merkezine dönüştürülerek çocukların eğitimine sunuldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede etüt merkezi açma isteği üzerine belediye dükkanlarını Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis eden Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, maddi durumu yetersiz olduğu için dershaneye gidemeyen öğrencilerin bu etüt merkezlerinden faydalanacağını söyledi.

Ozan, etüt merkezinin yaz aylarında da faaliyetlerini sürdüreceğini kaydetti.

Kuşadası Belediyesi sendika baş temsilciliği seçimleri yapıldı.

Belediye İş Sendikası Kuşadası Belediyesi Baş Temsilciliği seçimleri, belediye düğün salonunda yapıldı.

Seçimlerde 239 personelden, 148'i oy kullandı. Tek liste ile girilen seçimlerde geçerli 146 oyu alan Sezai Uludağ, baş temsilci oldu.

-Türk Büro-Sen Aydın Şubesi'nden açıklama

Türk Büro Sen Aydın Şube Başkanı Kamil Taşkır, TBMM Adalet Komisyonu'nda hakim ve savcılara yapılacak bin 155 TL zammı da içeren "yargı paketi"nin görüşülmeye başlandığını, hakim ve savcılara yapılacak olan zammın, adalete olan güveni daha da azaltacağını savundu.

Taşkır, yaptığı açıklamada, yargıçlara yönelik ayrımcı bir uygulamanın, adalete yapılacak en büyük kötülük olacağını belirtti.

"Hükümet daha önce değişik tarihlerde yaptığı iki ayrı düzenleme ile hakim ve savcıların ekonomik ve sosyal haklarında ciddi anlamda iyileştirmeler yapmıştır" diyen Taşkır, düzenlemeler yapılırken 50 bini aşkın adalet çalışanının göz ardı edildiğini savundu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement