Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Koçarlı ilçesine yeni otogar yapılacak.

08.12.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı ilçesine yeni otogar yapacak.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, mevcut şehirler arası otobüs garajının ihtiyacı karşılamadığını, yenisinin yapılması için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Otogarın 1971 yılından bu yana faaliyette olduğununu belirten Öztürk, "Bu konuda Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan destek istedik. Başkan bizi kırmadı ve garajın yapımında ihtiyaç duyulan malzemeleri karşılayacağını söyledi. Malzemeler gelmeye başladı. Koçarlı Belediyesi olarak bizde işçiliğini yapıyoruz. En kısa sürede otogarı tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Efeler Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Efeler Belediyesi, ihaleyle alımı tamamlanan 750 çöp konteynerini eskileriyle değiştirmeye başladı.

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Gül, "Daha temiz ve daha modern Efeler" hedefiyle çalışmaları sürdürdüklerini, bu kapsamda temizliğe de önem verdiklerini belirtti.

İlçeye daha modern görünüm kazandırma yönünde sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Gül "Bu kapsamda mevcut çöp konteynerlerine yenilerini ekliyor, bazılarını da yeniliyoruz. İhaleyle 750 çöp konteyneri ve bin kül kazanı alımı yapıldı. Ekiplerimiz, dağıtıma ilçe merkezimizde başladı" dedi.

ADÜ İletişim Fakültesi'ne ziyaret

Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü  Prof. Dr. Didem Evci Kiraz ve Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, Adanan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Basın İlan Kurumu'nun çalışmaları hakkında bilgi veren Özer Akoğlu, ADÜ ile sürdürdükleri iş birliğini geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Aynur Örnek, Yrd. Doç. Dr.  Özgür Seçim, Basın İlan Kurumu ve Aydın İl Yenilik Platformu ile gerçekleşecek çalışmalarda işbirliğinden mutluluk duyacaklarını kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement