Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Germencik ilçesinde umreye gidecekler uğurlandı.

27.01.2015 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik ilçesinde umreye gidecekler uğurlandı.

Germencik'te umreye gidecek 30 kişi, müftülükçe Çarşı Camisi'nde düzenlenen törenle dualar okunarak yolcu edildi.

Germencik Müftüsü Ömer Çoban, uğurlamada yaptığı konuşmada, kutsal topraklardaki ibadetin önemine işaret ederek, "Kutsal topraklara alışverişe değil, Allah için gidiniz. Bizlerin de kutsal topraklara selamlarımızı götürün. Tüm Müslümanların bu kutsal topraklara gidip mübarek yerleri görmesi gerekiyor. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Konuşmanın ardından ilahi ve dualar okundu.

- Nazilli Ticaret Odası Meclis Toplantısı

Nazilli Ticaret Odası Meclis Toplantısı yapıldı.

Toplantıya konuk olarak katılan Aydın Bilim Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Mustafa Görgülü, meclis üyelerine bakanlık desteklemeleri hakkında bilgi verdi.

Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler de toplantıda yaptığı konuşmada, yatırımlar için bakanlık desteklerinin, bölge açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

Nazilli ve çevresi toplu olarak ele alındığında coğrafi konumu, iklimi ve ulaşım imkanları açısından önemli avantajlara sahip bulunduğuna işaret eden Yüzügüler, "Bölgemiz böyle bir konumda olmasına rağmen, yatırımların artış hızı maalesef yeterli seviyede bulunmamaktadır. Bu açıdan bakanlık destekleri bölgemiz açısından büyük önem taşıyor" dedi.

-Genel sekreter Acat, hastane yöneticileriyle bir araya geldi

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Murat Acat, birlik tıbbi hizmet başkanı Opr. Dr. Ergün Temiz ile Nazilli Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Hastane yönetimi, servis ve birim sorumlularıyla toplantı yapan Acat, hastanenin sorunları ile eksiklikler hakkında bilgi aldı.

- Kuşadası polisinden esnaf ziyareti

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, ilçedeki esnaf ve sanatkarlar odasını ziyaret ederek, dolandırıcılık, hırsızlık ve asayiş konularında bilgilendirmede bulundu.

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette oda ve üyelerin sorunları ile taleplerini iletti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement