Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın ve çevresinde etkili olan yağışlardan dolayı oluşan su baskınlarına, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekiplerinin müdahale ettiği belirtildi.

03.02.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın ve çevresinde etkili olan yağışlardan dolayı oluşan su baskınlarına, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekiplerinin müdahale ettiği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ASKİ ekiplerinin yağışlardan en çok etkilenen Koçarlı'da Sarıdere ve Boğaziçi deresinde meydana gelen taşkınlara müdahale ettiği bildirildi.

Taşkının etkili olduğu Koçarlı'nın  Çakırbeyli, Orhaniye, Boğaziçi köylerinde inceleme yapan  ASKİ Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol ve Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, vatandaşların sorunlarını dinledi, Sarıdere'de su taşkını yaşanan bölgede inceleme yaptı.

Efeler Belediye Başkanı Özakcan'a ziyaret

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Doğan Koç ile yönetim kurulu üyeleri, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Özakcan ile çalışanların genel sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Koç, " Türkiye'de çalışanların, kamu emekçilerinin geride bırakılan ve çözüme ulaşmayan sorunlarının tekrar gün yüzüne çıkarılması için, sorunların çözümü noktasında sendika olarak çaba harcıyoruz" dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Efeler'de belediye meclis toplantısı

Efeler Belediye Meclisi toplantısı Başkan Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan Turistik Park'ın isminin "Uğur Mumcu Parkı" olarak değiştirilmesi önergesi tartışmalara neden oldu.

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Halil Naci Somer, bu parkın adının "Atatürk Parkı" olarak değiştirilmesini talep etti.

MHP'li Belediye Meclis Üyesi Nedim Ünal da Somer'in teklifine destek verdiğini belirtti. Önerge, komisyona havale edildi.

Öte yandan, 7 CHP'li belediye meclis üyesinin imzası ile meclise sunulan "Efeler Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Cem Evleri'nin de dini ibadethane sayılması" önergesi de komisyona gönderildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement