Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Nazilli Şubesi bünyesinde hizmet vermek üzere yeni alınan iş makineleri ile kamyonetler Uğur Mumcu Parkı önünde sergilendi.

18.03.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Nazilli Şubesi bünyesinde hizmet vermek üzere yeni alınan iş makineleri ile kamyonetler Uğur Mumcu Parkı önünde sergilendi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı açıklamada ASKİ ekiplerinin yoğun şekilde çalıştığı ilçelerden olan Nazilli'ye 3 iş makinesi, 10 adet kamyon ve kamyonet ile 1 adet 4x4 arazi aracı tahsis ettiklerini söyledi.

Özgecan Aslan portresini hediye etti

Ressam Meliha Ceyhan Akbıyık, Özgecan Aslan'ın yağlı boya portresini Nazilli'de açılan Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi'ne hediye etti.

Tabloyu Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teslim eden Akbıyık, portreyi kadına şiddetin son bulmasının sembolü olması dileğiyle yaptığını belirterek, "Özgecan Aslan'ın katledilmesinin ardından 20'ye yakın kadın cinayeti yaşandı. Bu tabloyu yaparken kadına şiddetin de son bulmasını istemiştim ama olmadı" dedi.

Erzurumlular Derneği'nden "Çağ Kebabı" etkinliği

Nazilli Erzurumlular Derneği "Kurtuluş Haftası" etkinlikleri kapsamında dernek binasında Erzurum'un meşhur lezzeti "Çağ Kebabı" etkinliği düzenledi.

Dernek Başkanı Hüseyin Akkuş, Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını kutladıklarını belirterek bu günü yöreye has bir lezzetle birlikte anlatma istediklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement