Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, Anneler Günü dolayısıyla yavru kuzu hediye edildi.

11.05.2015 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, Anneler Günü dolayısıyla yavru kuzu hediye edildi.

ÖRKOOP Nazilli ve Çevresi Kalkınma Kooperatifi Başkanı Çetin Kapucu, başkan Çerçioğlu'nun verdiği hizmetler nedeniyle üreticinin anası olarak gördüklerini kaydetti.

Çerçioğlu da Kapucu'ya teşekkür ederek, "Ben her zaman emeğini, alın terini toprakla yoğuran, yetiştirdiği ile evine ekmek götüren üreticimizin yanındayım, bundan sonrada olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

-Ahilik Haftası

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan "Ahilik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özakcan, Anadolu'da başarıyla uygulanmış olan ve günümüzde esnaf ve esnaf örgütlerinin temelini oluşturan Ahiliğin, başta mensupları olmak üzere, insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşma kurmaya çalıştığını belirtti.

- Koçarlı Çam Fıstığı Festivali

Koçarlı'da 22 Mayıs'ta yapılacak 11. Geleneksel Çam Fıstığı Festivali'nde Adnan Menderes büstünün açılışı yapılacak.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, bu yıl renkli bir festival yapacaklarını, festivalin Adnan Menderes'in büstünün açılışıyla başlayacağını belirtti.

Büstün açılışına rahmetli Adnan Menderes'in torunu Adnan Menderes'i davet ettiklerini kaydeden Öztürk, "Bunun yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile genel başkan yardımcıları ve milletvekillerimizi de davet ettik.  Amacımız, bu yılki festivalde Koçarlımızın sesini, çam fıstığını Türkiye ve tüm dünyaya duyurarak uluslararası alana taşımak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement