Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Germencik ilçe merkezinde parke taşı olan yolları sıcak asfalt döküldü.

19.09.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik ilçe merkezinde parke taşı olan yolları sıcak asfalt döküldü.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, çalışmaların sürdüğü bölgede yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Akın, "Bütün mahalleleri içeren program kapsamında sıcak asfalt, parke, yol bakım ve yapım çalışmalarına da hız vermiş bulunmaktayız. Kurban Bayramı'ndan önce Camikebir Mahallemizde sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarını tamamlamış olacağız. Diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız devam edecek" dedi.

- Çine'deki esnaf kampanyası

Çine  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, 9 Temmuz'da başlayan "Esnaf Kampanyası"nda sona yaklaşıldığını söyledi.

Uyar, kampanyaya katılan 45 esnaftan bugüne kadar 3 milyon 477 bin 623 TL'lik alışveriş yapıldığını belirterek, "5 milyon liraya ulaşacağız" dedi.

İnsan hakları paneli

Aydın Ticaret Odası'nda (AYTO), Denizli AB Bilgi Merkezi, Aydın Barosu işbirliğiyle "Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başvuru Süreci" konulu panel düzenlendi.

AYTO Başkanı Hakan Ülken, Aydın'da kurumlar arası diyalog ve işbirliğinin önemini belirterek işbirliği içerisinde panelin düzenlenmesine katkı koyan kuruluşlara teşekkür etti.

Başkan Ülken,  "Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ile ilgili aktarılacak bilgileri açıkçası ben de merak ediyorum. Burada edinilecek bilgilerin hem kurumsal bazda bizleri hem de ülkemizi yarınlarda sıkıntıya düşürebilecek sebeplerin ortadan kalkması adına neler yapılabileceğini öğreneceğiz" dedi.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kurumsal yapısı hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Gökçe Türkyılmaz da  Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi başvuru mekanizmasındaki son gelişmeleri aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement