Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

AYDIN (AA) – Aydın Ticaret Borsası, zeytin ve zeytinyağı sektör toplantısı gerçekleştirdi.

30.09.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (AA) – Aydın Ticaret Borsası, zeytin ve zeytinyağı sektör toplantısı gerçekleştirdi.

KOSGEB Tematik Proje Destek Programı kapsamında hazırlanan 'Aydın İli Zeytinyağı Pazar Payının Artırılması' konulu projenin açılışı Aydın Ticaret Borsası'nda gerçekleştirildi.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel, sektörün gelişimine katkı sağlayacağına inandıkları projenin zeytin ve zeytinyağı sektör toplantısı ile bir arada yapmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Aydın Ticaret Borsası (AYTB) Laboratuvar Hizmetleri Müdürü Yüksek Kimyager Burcu Keser ise kaliteli zeytinyağının ayırt edici özelliklerini anlatarak, "Kaliteli zeytinyağı pek çok hastalığa iyi geliyor. Zeytinyağı meyve suyu diyebileceğimiz bir besin maddesidir çünkü diğer yağlar gibi rafine edilmez. Zeytini topladıktan hemen sonra fabrikaya götürmezseniz yağ asitleri yükseltir ve yağın duyusal özellikleri bozulur, ayrıca kalite bakımından düşer. Her gün natural sızma zeytinyağı kullanımının Alzheimer rahatsızlığını yok ettiği ve kansere sebebiyet veren hücreleri yavaş yavaş yok ettiği yönünde de duyumlar alınıyor" dedi.

- İncirliova Belediyespor

İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanlığı'na seçilen İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı ile yönetim kurulu üyeleri Bekir Kaykı, Ersin Darcan, İsmail Solak, Serkan Altay ve Kulüp Müdürü Mesut Öztünç, A Takım antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu.

Takım antrenmanını izleyen Başkan Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin centilmenlik çerçevesinde başarılı bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmak olduğunu belirterek, "Bu doğrultuda da üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Gerek teknik sorumlumuz gerek ise eski yönetimde bulunan arkadaşlarımızın verdiği sözlerin arkasındayız. Sizler, İncirliova'ya yakışacak şekilde mücadelenizi saha içerisinde vererek başarılar elde edin. Bizler ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement