Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli Belediyesi araç filosuna bir yenisini daha ekledi.

16.01.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi araç filosuna bir yenisini daha ekledi.

Nazilli Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu çöp kamyonu, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, yapılan görüşmeler sonrası hibe yolu ile gönderildi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, nüfusu gün geçtikte artan Nazilli'de en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Hizmetlerin aksamaması için gayreti gösterdiklerini, ama bazı eksikliklerin bulunduğunu bildiren Alıcık, "Türkiye Belediyeler Birliği'ne ihtiyaç duyulan çöp arabası için müracaatta bulunduk. Bunun sonucunda Türkiye Belediyeler Birliği otomatik yüklemeli, hidrolik, çöp kasası monteli çöp toplama aracı Nazilli Belediyesine hibe edilmiştir" dedi.

-Hastanede nişanlandılar

Nazilli Devlet Hastanesi'nde yatan kişi, nişan yüzüğünü hastanede taktı.

Trafik kazası sonrası ortopedi servisinde yaklaşık 1 aydır tedavisi süren 19 yaşındaki Tolga Korkmaz, Elif Sarıhan ile nişanlarını hastanede kıydı. Korkmaz ve Sarıhan'a yüzükleri takılırken, nişan pastası kesildi.

Nazilli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde toplantı salonundaki nişan törenine konuşan Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Korkmaz'ın iyileşme sürecinin ardından mutlu gününe de şahitlik etmekten mutlu olduklarını söyledi.

Nişana, çiftin yakınları, arkadaşlarının yanı sıra hastane personeli katıldı.

-Kutlu Doğum Haftası

Aydın'da ortaokul öğrencilerine 20 bin "Kur'an'ın ve Kainat'ın Dilinden İman Esasları İslam İnanç İlmihali" kitabı dağıtıldı.

"Kutlu Doğum Haftası" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aydın İl Müftülüğünün girişimleriyle Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde etkinlik düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Müftüsü Sayın Ömer Kocaoğul ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i makamında ziyaret ettiklerini ve Kutlu Doğum Haftası'nda kendisini Aydın'a davet ettiklerini bildirdi.

Töre, Prof. Dr. Mehmet Görmez'in tavsiyesiyle 20 bin kitabın il genelindeki ortaöğretim öğrencilerine dağıtıldığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı
    17:38 Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı

    Karabük'te Yeşil Mahalle'de oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement