Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Koçarlı Bağarası Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan, ilçenin sorunlarıyla ilgili Ankara'yı heyet olarak ziyaretlerinin, çok faydalı geçtiğini bildirdi.

26.01.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koçarlı Bağarası Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan, ilçenin sorunlarıyla ilgili Ankara'yı heyet olarak ziyaretlerinin, çok faydalı geçtiğini bildirdi.

Nedim Kaplan, ziyaretlerde, orman köylüsünün tapu sorunu, sulama sistemlerinin ihalesi, Koçarlı- İncirliova yolunun hızlandırılması konularının ilgililere anlatıldığını belirtti.

"Ankara ziyaretimiz çok faydalı geçti" diyen Kaplan, projelerin hayata geçirilmesiyle Koçarlı Ovası'nın dünyaya örnek olacağını ifade etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Öz, Nazilli'de

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli'de bazı spor tesisi yatırımlarını inceledi.

Seçimlerde Nazilli'ye verdikleri yüzme havuzu ve spor salonu sözlerinin yerine getirilmekte olduğunu aktaran Öz, şunları kaydetti:

"Belediye Başkanı Haluk Alıcık, spor salonu için yer tahsis etti. İşlemler tamamlandığında Nazillimize söz verdiğimiz 2 bin 500 kişilik spor salonunu yapacağız. Nazilli Şehir Stadı'nı tamirat ve tadilattan geçireceğiz. Nazilli'nin ortasında kültür merkezi olarak inşa edilen ancak kullanılmayan yeri, Halk Eğitim ve Gençlik Merkezi olarak faaliyete geçireceğiz."

Karacasu'dan 33 kişi umreye gitti

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Karacasu ilçesinden 33 kişilik umre kafilesi, törenle Merkez Çarşı Camisi önünden kutsal topraklara uğurlandı.

Törende, Kuran-ı Kerim okundu, lokma dağıtıldı, mevlit okundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement