Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

AYDIN (AA) – Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği, Kaymakam Mehmet Okur'u ziyaret etti.

05.02.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (AA) – Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği, Kaymakam Mehmet Okur'u ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ahmet Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Hükümet Konağına yapılan engelli asansörü için Kaymakam Okur'a teşekkür plaketi sundu.

Ünlü, yeni yönetimle birlikte engellilerin sorunlarına çare olacaklarını belirterek, "Bizim dernek olarak amacımız engellilerin aslında engelli olmadığı bilincini, önce bizlerin, çevremizin ve toplumun kabullenmesi ve engelsiz bir dünyada sesimizin daha gür çıkmasını sağlamaktır. Amacımız aktivitelerimizi artırmak ve derneğimizi Türkiye çapında standartlara ulaştırmaktır" dedi.

Kaymakam Mehmet Okur da asansörün engelli ve yaşlı vatandaşların hayatını belli noktada kolaylaştıracağını umut ettiğini bildirdi.

ADÜ Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü açıyor

Adnan Menderes Üniversitesi'nin Buharkent ilçesinde gelecek yıldan itibaren eğitim vermek üzere Tıbbi ve Aramotik Bitkiler Bölümü açacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Mehmet Erol, yaptığı açıklamada ilçedeki bölüm sayısını 3'e çıktığını, öğrenci sayısının da bu sayede artacağını dile getirdi.

Buharkent Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mesut Kırmacı da Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümünden mezun olacak teknikerlerin tıbbi bitkileri bilimsel temele dayalı akılcı bir yaklaşımla, toplumun bu konudaki bilinçsizliğini istismar etmeden, aksine bilinç düzeyinin yükseltilmesi yönünde çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement