Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Söke'de bisiklet turu düzenlendi.

06.03.2016 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Söke'de bisiklet turu düzenlendi.

Söke Kent Konseyi Bisiklet Grubu, Sökeli Bisikletçiler Grubu ve Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün ortaklaşa düzenlediği Kadınlar Günü bisiklet turu, yoğun katılımla gerçekleşti.

Söke Hükümet Konağı önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletçi grubu, pedalları bu kez kadınlar için çevirdiler.

Söke Kent Konseyi Başkanı Mahbube Oğul, kadınlar günü dolaysıyla "yol verin geçelim" sloganıyla turu gerçekleştirdiklerini belirtti.

Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Adem Gümüşsü ise, "Kadınlar bizim sadece 8 Mart'ta hatırlayacağımız değerler değil, her zaman hatırlamamız gerekiyor" dedi.

Sanayi Camisi'ndeki tehlike önledi

Koçarlı'da Sanayi Camii'nin tavanında yer alan ve parçalar halinde düşen çiniler, cami cemaatinin zarar görmemesi için belediye ekipleri tarafından söküldü.

Üzücü bir kaza olmadan tehlikeyi önlediklerini belirten Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, geçtiğimiz günlerde sabah namazında yaşanan tehlike sonrası, cami imamının yardım talebiyle ekiplerin hemen camiye gönderildiğini ve çinilerin söktüldüğünü aktardı.

Öztürk, "Şu an yeni tavan için elektrik tesisatı döşeniyor. Çalışmamızı tamamlamak üzereyiz. Ekiplerimiz camiye tekrar tehlike yaratmayacak şekilde çinilerle uyumlu güzel bir asma tavan yapıyorlar" dedi.

Nazilli'de, Türkmenlere yardım kampanyası

Suriye'de yaşam mücadelesi veren Türkmenler için, İnsani Yardım Vakfı tarafından Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde yardım etkinliği düzenlendi.

İnsani Yardım Vakfı Aydın Koordinatörü Nur Horsunlu, "Suriye'de faal durumda olan ekmek fırınlarımıza un desteği sağlamak için Nazilli'de yaptığımız etkinliğimizde, misafirlerimizi ve Nazilli'de ikamet eden Suriye'li ailelerimizi aynı sofrada buluşturduk. Misafirlerimiz sohbetleriyle Suriyeli kardeşlerimizle gönül bağı kurarken, bilet bedelleriyle de Suriye'deki Türkmen kardeşlerimize un desteği sağladık." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement