Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Koçar Belediyesporlu çift Türkiye Türkiye Judo Şampiyonası'nda iki madalya kazandı.

21.03.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koçar Belediyesporlu çift Türkiye Türkiye Judo Şampiyonası'nda iki madalya kazandı.

Judo Federasyonunca Ankara'da gerçekleştirilen Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda Koçarlı Belediyesporlu Nuri Sevinç ve eşi Duran Sevinç, kategorilerinde şampiyon olarak altın madalya kazandı.

Nuri Sevinç, kendisi ve eşinin altın madalya alarak ilçeye dönmelerinin mutluluğunu yaşadığını anlatarak, kendilerine destek olan Koçarlı Belediyesi'ne teşekkür etti.

Duran Sevinç Koçarlı ise, Koçarlı'nın yeni şampiyonlara ihtiyacı olduğunu aktararak, Türkiye şampiyonu olmalarında belediyenin büyük desteği olduğunu söyledi.

Anaokulu öğrencilerinden anlamlı hediye

Nazilli'de anaokulu öğrencilerince engelli bir kişi için tekerlekli sandalye alındı.

Özel bir anaokulu öğrencileri arasında toplanan paralarla alınan tekerlekli sandalye rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Ömer Çelik'e hediye edildi.

Anne Mahide Çelik, hediye edilen tekerlekli sandalye ile oğlunu gezdirme imkanı bulduğunu belirterek, anaokulu öğrencilerine yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür etti.

Anaokulu okul aile birliği üyesi Zehre Yılmaz ise, çocuklara yardımlaşma bilincini oluşturmak için böyle bir çalışma yaptıklarını ve Ömer'inde ihtiyacını karşıladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement