Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 4. Bölge Kupası yarışları, başladı.

21.04.2016 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 4. Bölge Kupası yarışları, başladı.

Optimist, Laser Radial, Laser 4.7 ve Laser kategorilerindeki yarışlara Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren 20 kulüpten 241 sporcu, katıldı.

Yarışlar hakkında bilgi veren Türkiye Yelken Federasyonu yetkilisi Alev Yılmaz, federasyonun 2016 faaliyet programında yer alan Bölge Kupası yarışlarının Amasra, Gemlik, İstanbul, Kuşadası ve Adana'da başladığını söyledi.

Yarışların 23 Nisan'da sona ereceğini belirten Yılmaz, Laser Radial, Laser 4.7 ve Laser kategorisinde derece alan sporcuların mayıs ayında Bodrum'da Türkiye Yelken Federasyonunca düzenlenecek Federasyon Kupası'na katılmaya hak kazanacağını bildirdi.

Hastanede yatan çocuklar için 23 Nisan kutlaması

Nazilli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastanede yatan çocuklar için program düzenledi.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Şafak Çalışkan ve bir kolejin öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte, çocukların yattığı servis balonlarla süslendi, palyaço gösterileri yapıldı. Çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Şafak Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede tedavi gören çocuklara neşeli anlar yaşattıkları için mutluluk duyduğunu belirterek, hastane yönetiminin tam kadro çocuklarla vakit geçirdiğini kaydetti.

Didimli hayırseverden hastaneye bağış

Didimli bir hayırsever, Didim Devlet Hastanesine 31 bin liralık cihaz bağışladı.

Başhekim Veysel Kılıç, hastanede düzenlenen teslim töreninde, cihazı bağışlayan hayırsever Kamil Çağlar'a plaket verdi.

Veysel Kılıç, sıcak bir yerleşim yeri olan ilçede özellikle yazın cilt tedavisiyle ilgili çok talep olduğunu belirterek, "Hastanemizin cildiye polikliniğinde bu cihazlara ihtiyaç vardı. Hayırseverimizin katkısıyla bu ihtiyaç giderildi." dedi.

Aydın'da uyuşturucu operasyonu

Aydın'da bir kilo 270 gram esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Aydın Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini önlemek üzere Ilıcabaşı Mahallesi'nde bir eve düzenledikleri operasyonda, 1 kilo 270 gram esrar ele geçirdi.

Bu adreste bulunan D.G, gözaltına alındı.

Didim Kaymakamı Yönden, başarı okçu öğrencileri kabul etti

Didim Kaymakamı İskender Yönden, okul sporları faaliyetleri kapsamındaki Okçuluk İl Birinciliği yarışmalarında derece alan öğrencileri kabul etti.

Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalarda, 3 altın, bir gümüş ve 5 bronz madalya kazanan Didimli öğrencilerle antrenörleri katıldı.

Yönden, öğrencileri tebrik ederek, başarılarını ileriye taşımalarını ve milli takıma kadar yükselmelerini istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement