Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın'ın Söke ilçesinde 8 ayrı hırsızlık suçundan aranan 1 kişi yakalandı.

22.04.2016 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde 8 ayrı hırsızlık suçundan aranan 1 kişi yakalandı.

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Söke'ye bağlı Argavlı mahallesi·nde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, 8 ayrı hırsızlık suçundan aranan C.E'yi yakalayarak, gözaltına aldı.

Engelli gence tekerlekli sandalye

Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi, 17 yaşındaki engelli Elçin Dama'ya tekerlikli sandalye hediye etti.

Dernek başkanı Faruk Baştepe ve Başkan Yardımcısı Cihan Ükünç, 17 yaşındaki Elçin Dama'nın tekerlikli sandalyesini annesi Birgül Güler'e teslim etti.

Henüz 1 yaşındayken yakalandığı amansız menenjit hastalığından sonra engelli kalan kızı için Sümer Muhtarı Erdoğan Dilbaz'dan tekerlikli sandalye isteğinde bulunan anne Güler, eşinden ayrıldığını ve biri engelli 3 çocuğu ile engelli kızının bakım aylığıyla geçinmeye çalıştıklarını söyledi.

Dernek Başkanı Baştepe de bugün bu tekerlekli sandalyenin Dama ailesine ulaşmasında tüm dernek üyelerinin desteği olduğunu belirterek, ihtiyaç sahiplerine imkan buldukça yardım ettiklerini aktardı.

İncire atılması yasak olan hidrojen peroksit

Bozdoğan ilçesindeki bir incir fabrikasında, kullanımı yasak olmasına rağmen inciri beyazlatıp, parlatmaya böylelikle düşük kaliteyi gizlemeye yarayan 72 bidon hidrojen peroksit maddesi ele geçti.

Alına bilgiye göre Bozdoğan'a bağlı Kavaklı mahallesinde bir incir fabrikasına kimyasal hidrojen peroksit maddesi bulunduğunu tespit eden jandarma, bidonların taşınacağı bilgisi üzerine fabrikaya operasyon yaptı.

Operasyonda 72 bidon hidrojen peroksit ele geçirilirken, bu kimyasalları Adana'ya götüreceği iddia edilen bir kişi aranıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement