Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Spor Toto 2 lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un, Sivas Belediyespor'un sağ kanat oyuncusu Ali Akburç ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

05.06.2016 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2 lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un, Sivas Belediyespor'un sağ kanat oyuncusu Ali Akburç ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

Yazılı bir açıklama yapan Nazilli Belediyespor basın sözcüsü Özgen Türker, iç ve dış transfer çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Türker, "Dış transfer çalışmalarımız kapsamında Sivas Belediyespor'dan sağ kanat oyuncusu Ali Akburç ile yaptığımız uzun görüşmeler sonucunda anlaşma sağlayarak kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Transferlerimiz devam edecek." dedi.

Kızılay'ın ramazan yardımı

Türk Kızılayı Çine Şube Başkanı Mehmet Ali Türksoy, ramazan ayında bu yıl da "Gıda Yardım Paketi" projesine devam edeceklerini bildirdi.

Türksoy, önceki ramazan ayında yaklaşık 200 gıda yardım paketinin yardıma muhtaç insana dağıtıldığını belirterek, bu yıl da hayırseverlerin desteğiyle projeye devam edeceklerini anlattı.

Gıda yardım paketi hazırlamak isteyen vatandaşların istedikleri alışveriş noktasında bu yardımı gerçekleştirebileceğini söyleyen Türksoy, "Yardımseverlerimiz, gıda paketini hazırladıktan sonra bize nerede olduğunu söylerlerse ben oradan gidip alabilirim. ya da bu görevi bana verebilirler. Bu konuda yardımcı olmaya hazırım. Yeter ki yardıma muhtaç insanlarımıza, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ulaştırabilelim." dedi.

Pideler ramazan ayı için hazır

Pideleriyle bilinen Nazilli, Bozdoğan ve Karacasu ilçelerinde ramazan ayında pide fırınlarının sahur vaktine kadar açık olacağı belirtildi.

Nazilli'de pide fırını işletmecilerinden Mehmet Sümer, ramazan aylarında özellikle kıymalı pide satışlarında büyük bir artış olduğunu söyledi.

Fırınlarını sahur vaktine kadar açacaklarını belirten Sümer, "Bu konudaki tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bölge halkımıza hizmet için çalışma düzeninin aksamamasına özen göstereceğiz. Kıymalı pide ve diğer pide çeşitlerimiz Yenipazar başta olmak üzere, Bozdoğan, Karacasu ve Nazilli ilçelerimize özgüdür." ifadelerini kullandı.

Nazilli'de trafik kazası

Nazilli ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Süleyman Aydın yönetimindeki 09 R 7575 plakalı otomobil Aslanlı Mahallesi'nden şehir merkezine seyir halinde iken Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak devrildi.

Aracın devrilmesiyle sürücü ve araç içerisinde bulunan Muzaffer Tireli yaralandı.

Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement