Aydın'dan Suriyeli Savaş Mağdurlarına Bir Tır Yardım Malzemesi Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Suriyeli Savaş Mağdurlarına Bir Tır Yardım Malzemesi Gönderildi

Aydın\'dan Suriyeli Savaş Mağdurlarına Bir Tır Yardım Malzemesi Gönderildi

Aydın İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Suriye’ye gönderilmek üzere bir tır daha Aydın’dan hareket etti.

01.03.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Suriye'ye gönderilmek üzere bir tır daha Aydın'dan hareket etti.

Aydın İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Muzaffer Arslan'ın öncülüğünde yürütülen yardım kampanyaları devam ediyor.Suriye'deki savaş mağduru insanların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek için, vakıf tarafından Aydın'ın ilçerinden belli zamanlarda toplanan yardımlara bir yenisi daha eklendi.

Aydın'ın Söke ilçesinde vatandaş ve kurumlardan toplanan malzemeler bir tır vasıtasıyla Aydın'a getirildi.Basın açıklaması ve yapılan dualardan sonra araç Kilis'te Suriye plakalı araçlara yüklenmek üzere yola çıktı.Vakıf başkanı Arslan, Kilis'ten çeşitli kamplara dağıtımı yapılacak olan 27 tonluk malzemelerin içinde 15 ton un, 5 ton bulgur, 5 ton makarna olduğunu ve bunun dışında battaniye, giyecek ve çocuk bezlerinin de bulunduğunu söyledi. Arslan, bütün Aydınlılara bu kampanyaya verdiği destekten ötürü minnet duyduğunu ifade ederek "Ekibimizin yapmak istediği hizmetin amacı aşikardır, yardımların devamı için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Geçtiğimiz aylarda da Aydın'ın çeşitli ilçelerinde toplanan yardımlar Suriye'ye gönderilmişti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Suriyeli Savaş Mağdurlarına Bir Tır Yardım Malzemesi Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement