Aydın Diva-Sen'den İsrail'e Kınama - Son Dakika
Yerel

Aydın Diva-Sen'den İsrail'e Kınama

Aydın Diva-Sen\'den İsrail\'e Kınama

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Aydın İl Temsilcisi Necmettin Tufan, Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdüren İsrail’i kınadı.

22.07.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Aydın İl Temsilcisi Necmettin Tufan, Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren İsrail'i kınadı.

Günlerdir Gazze'nin kan ağladığını ifade eden Necmettin Tufan, "Filistin kan ağlıyor. Vicdanı olan Müslümanlar kan ağlıyor. Zamanın ve Filistinlinin içinde bulunduğu durumun hassasiyetini, ölümle yaşam arasında verdiği, var olma mücadelesini düşünmeden anlamadan akıllarda istifham oluşturabilecek söylemlerini yıllarca tekrarladılar, tekrarladılar, tekrarladılar.Bir kısmı ısrarla bilerek söyledi.Bir kısım Müslümanlar ise cehlen hataen söylediler, ama söylediler. Bir an dahi düşünmediler. Sömürü düzeninin kirli propagandası o kadar etkiliydi ki yanı başındaki kardeşinin, dindaşının tek bir kelimesini olsun duymadılar, duyamadılar. Sömürgeci Avrupalının ağzıyla konuştular. Katil ve müfsit Amerikalının ağzıyla konuştular. Siyonist İsraillinin ağzıyla konuştular. Enaniyetleri vicdanlarının, materyalist fikirleri akıllarının önüne geçti. Gözlerini kör etti" dedi.

Saldırılara kayıtsız kalan Müslüman ülkeleri de eleştiren Tufan, "Ey Müslüman, ne zaman uyanacaksın? İsrail illetini Ortadoğu'nun kalbine musallat edenleri, Afrika haritasını cetvelle çizenleri, yıllarca İran-Irak savaşını körükleyip sinsice gülenleri, Hindu çeteleri silahlandırıp Arakan Müslümanlarının üstüne salanları, seçilmiş Mursiye darbe yapan-yaptıran zorbaları, Suriye deki Firavun rejiminin alçak taşeronlarını, Türkiye'nin seçilmiş Başbakanı Adnan Menderes ve iki bakanını ipe götüren hastalıklı ruhları, milletin maddi ve manevi bütün enerjisini tüketen terör örgütlerini, yasal boşluklar zorlanarak halkın emeğini sülük gibi sömüren Beyaz Türkleri, her defasında seçilerek iktidar olmuş halkın iradesine pranga vurmaya çalışan kalkışmacıları, mazlumu ezenleri ne zaman tanıyacak, ne zaman anlayacaksın? İşte o zaman, uyanıp da bunları anladığın zaman, bebekler ölmeyecek, analar ağlamayacak. Müsteşrikler projelerini dayatamayacak. İşte o zaman, yeni bir gün doğacak" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Diva-Sen'den İsrail'e Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement