Aydın Esnafı Rektör Bircan'a Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Aydın Esnafı Rektör Bircan'a Teşekkür Etti

Aydın Esnafı Rektör Bircan\'a Teşekkür Etti

Aydınlı esnaflar, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 27 Mayıs 2016 tarihinde makamında ziyaret ederek Aydın’a ve esnafa yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

02.06.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınlı esnaflar, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı 27 Mayıs 2016 tarihinde makamında ziyaret ederek Aydın'a ve esnafa yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarete ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer ve Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ile Aydın'ın tanınmış esnaflarından Nejdet Doğramacı, Ahmet Kural, Mehmet Yaman ve Sait Doğan çarşı esnafını temsilen katıldı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ettiği konuşmasında 2001 yılından bu yana yaşadığı Aydın'ın artık memleketi olduğunu vurgulayarak, Aydın'ın ve Aydınlıların son derece çalışkan olduğunu söyledi.

Adnan Menderes Üniversitesi'nin son dönemde bölgenin parlayan yıldızı olarak çıkışını sürdürdüğünü ifade eden esnaflar da, üniversitenin Aydın ekonomisi için de önemli bir kaynak olduğunu ifade ettiler. Bu yıl ADÜ Ailesine katılan binlerce yeni öğrencinin Aydın esnafı için son derece önemli olduğuna işaret eden esnaflar "Aydın'da kazandığımız parayı yine Aydın'da harcıyoruz. Başka işletmeler gibi kendimiz burda vergi dairemiz İzmir'de, Muğla'da ya da İstanbul'da değil. Biz kazanırsak Aydın kazanır. Bu vesileyle Aydınlıları da kendi değerlerine sahip çıkmaya çağırıyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Esnafı Rektör Bircan'a Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement