Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Personeli İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Personeli İftarda Buluştu

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Personeli İftarda Buluştu

Aydın Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlendiği iftar programı geniş bir katılımla gerçekleşti.

25.07.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nün her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlendiği iftar programı geniş bir katılımla gerçekleşti.

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar programında ev sahipliğini Aydın Halk Sağlığı İl Müdürü Şenol Okur yaparken iftar organizasyonuna; Aydın Vali Yardımcıları Abdullah Aslan, Muhsin Çatmadım ve Halil Canavar, Aydın Sağlık Müdürü Kasım Çetin, Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ersin Sancak, Efeler Belediye Meclisi Üyesi Rıza Posacı, Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, TSM sorumlu hekimleri, Aile Hekimleri Dernek Başkanı Dr. Hakan Elatik ve davetliler yer aldı.

İftar Yemeği sırasında Sağlık Bakanlığı'nın sosyal medyada paylaştığı görselleri içeren bir sinevizyon gösterisi ile Ramazan'da ve Bayram'da beslenme konularını içeren sunum yapıldı. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen iftarda masalarda bulunan sağlıklı yaşam ve beslenme ile ilgili göresller ise dikkat çekti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Personeli İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement